กระดูกข้อศอกเทียมไทเทเนียมได้รับการออกแบบและผลิตเฉพาะสำหรับผู้ป่วยแต่ละบุคคล ใช้กับผู้ป่วยที่หัวกระดูกเรเดียสบริเวณข้อศอกแตกหัก มีขนาดพอดีกับสรีระของผู้ป่วย คืนความสามารถในการขยับข้อศอกให้กลับมาเป็นปกติ

Features & Benefits

  • Pre-determined compensation for articular cartilage
  • Highly polished surface
  • Anatomical straight stem along medullary canal
  • Bullet tip stem to facilitate insertion
  • Anatomical design using CT scan and mirroring technique
  • Cemented stem with smooth surface
  • Fluted stem for rotational stability

กระดูกข้อศอกเทียมไทเทเนียมออกแบบโดยอ้างอิงมาจากกระดูกเรเดียสฝั่งที่ปกติ ทำให้มีรูปร่างที่เหมาะสม คืนความสามารถในการขยับกระดูกข้อศอกให้กลับมาเป็นปกติ และส่วนปลายที่มีขนาดพอดีกับโพรงกระดูกทำให้ยึดกับโพรงกระดูกได้อย่างดี เพิ่มความปลอดภัยหลังจากทำการผ่าตัด

Fluted stem with bullet tip

The stem is designed to be straight with bullet-tip to facilitate implantation process. Fluted-stem design enhances rotational stability while monopolar design of the prosthesis improves elbow stability.

Highly polished head

Shiny and smooth titanium surface to maximize articulation.

Reference marker

A reference mark on prosthesis head is designed to aid in proper alignment during implantation.

Cemented Stem

The implant is intended to be used with bone cement.

Personalized and precise design

Each radial head prosthesis is designed individually using advanced 3D image processing techniques to allow precise replacement of radial head fractures, promoting the best clinical outcome. To enhance overall articulation, the head size could be designed for cartilage compensation.

มาพร้อมกับอุปกรณ์ช่วยในการผ่าตัดที่ทำให้ศัลยแพทย์สามารถตัดกระดูกในตำแหน่งที่ถูกต้องและใส่กระดูกข้อศอกเทียมไทเทเนียมได้อย่างแม่นยำ และให้ผลการรักษาที่น่าพึงพอใจ